Marraskuun parhaat

Marraskuu alkoi shokkitunnelmissa kun talviaikaan siirtymisen lisäksi tuli myös talviset säät lumipyryineen. Mutta tästä toivuttuani pystyin kiinnittämään huomioni myös positiivisiin asioihin kuten nämä:

  • Thinking Fast and Slow - Pitkään lukulistallani pyörinyt Nobel-voittaja Daniel Kahnemanin kirja pääsi vihdoin lukuun ja on todella ajatuksia herättävä, mutta myös viihdyttävä ja yllättävän helppolukuinen.
  • Kanavaranta - Katajanokan makasiineihin Kanavarantaan on avautunut tänä vuonna useampi uusi viehättävä, houkutteleva, tunnelmallinen kahvila/ ravintola/ baari. Olin vieraillut joissakin niistä jo ennen marraskuuta, mutta nyt kävin testaamassa Shelterin ja Skönen. Aiemmin, kesäisissä tunnelmissa, hyväksi koettuja ovat myös Johan&NyströmHoliday ja Le Petit Chaperon Rouge.