Toukokuun parhaat

Toukokuun kohokohtia olivat mm:

  • Kesäinen sää - Auringon paiste ja kesäinen lämpö saapuivat heti Vappuna ja ilahduttivat ihanasti pitkin toukokuun. 
  • Luokkakokous - Peruskoulun päättymisestä tulee juuri näinä päivinä kuluneeksi 20 vuotta ja sen kunniaksi kokoonnuimme entisten luokkakavereiden kanssa muistelemaan vanhoja. Ja miten mukavalta ja helpolta tuntuikaan rupatella ihmisten kanssa, joiden seurassa tuli vietettyä iso osa lapsuudesta! 
  • Ravintolaelämykset - Toukokuulle järjestyi monta mukavaa iltaa mielenkiintoisissa, itselleni uusissa ravintoloissa ja joissain jo ennestään tutuissakin. Uusia paikkoja olivat Baskeri&Basso sekä Ragù. Molempia voin lämpimästi suositella! Mielenkiintoisia, korkealaatuisia ruoka-annoksia, hyvä hinta-laatusuhde ja sympaattinen palvelu molemmissa.
  • Puutarhahommat - Ikkunalautapuutarhan sijaan tänä keväänä olen ollut mukana hoitamassa taloyhtiön vehreää pihaa. Helatorstaina kitkettiin istutuksia talkoissa ja seuraavalla viikolla yhden toisen osakkaan kanssa teimme iltaretken Plantageniin Espooseen ja toimme niin paljon kukkia kuin autoon mahtui. Ja yhtenä toukokuisena viikonloppuna osallistuin Punavuori Kukkimaan -tapahtumaan ja laajensimme kukkaistutuksia taloyhtiön sisäpihalta kadunpuolelle myös ohikulkijoita ilahduttamaan.