Heinäkuun parhaat

Heinäkuussa parasta oli loma, joka kesti melkein koko kuukauden, ihan ensimmäisiä päiviä lukuunottamatta. Mutta muutamat ilonaiheet ansaitsevat erityismaininnan:

  • Magic Lessons - Elizabeth Gilbertin vuoden takainen 12-osainen podcast luovuudesta antoi paljon ajateltavaa ja oivalluksia. Ja nyt on uusi kausi juuri alkanut!
  • Finnish Design - Ihan suunnittelematta kävelin sisään R/H studion liikkeeseen loman lopussa ja tunnustan, että yllätyin miten kivoja vaatteita sieltä löytyikään. Merkki oli tuttu lehtien ja blogien muotikuvista, mutta en ollut ennen sovitellut tai edes hypistellyt merkin vaatteita. Sekä alerekistä että uudesta syysmallistosta löytyi kivoja ja laadukkaan tuntuisia vaatteita, joiden kankaat on Suomessa kudottu ja jotka olivat mukavia päällä, mutta kuitenkin tyylikkäitä ja naisellisia. Ja kyllähän minä sieltä kotiin jotain toin. Katsotaan muutaman kuukauden päästä millaiset on käytettävyys- ja kestävyyskokemukset.
  • Makuuhuoneen verho - Mummon vanhasta lakanasta ommeltu verho oli odottanut silitystä jo kolme vuotta laatikossa. Nyt sain vihdoin aikaiseksi silittää ja ripustaa sen makuuhuoneen ikkunaan, jossa aiemmin oli vain sälekaihtimet. Ja, ai että, mitä yksi verho tekikään huoneen ilmeelle ja fiilikselle. Ihastelen tulosta joka kerran huoneeseen kävellessäni.
  • Syntymäpäiväjuhlat - Heinäkuun lopussa vietän juhlapäivääni ja koska juhlia ei voi koskaan olla liikaa, kutsuin ystäviä illaksi kotiini juomaan kuohujuomaa ja syömään Agata Bakeryn herkullista kakkua. Onnistunut ilta!