Elokuun parhaat

Elokuu alkoi töihin paluulla, mikä hieman ahdisti, mutta kyllä ilon aiheitakin löytyi, tässä niistä muutama:

  • Ilta Lintsillä - Linnanmäki on mainio paikka elokuiselle afterworkille. Yksi tai kaksi kierrosta vuoristoradassa ja joku pieni iltapala saavat työasiat haihtumaan mielestä yhden illan ajaksi.
  • Olympialaiset - Neljän vuoden välein minusta kuoriutuu penkkiurheilija. Aikaerosta johtuen tosin tällä kertaa jäi paljon suoria lähetyksiä katsomatta. Seuraamieni lajien kirjo on laaja trap-ammunnasta ja maantiepyöräilystä telinevoimisteluun ja kamppailulajeihin.
  • Instagram Stories - En ole ladannut Snapchattiä, koska ajatus vielä useammasta some-kanavasta tuntui olevan liikaa eikä lähipiirissäni ole montaa aktiivista somettajaa, joten epäilin että se tietty sosiaalisuus jäisi uupumaan. Kun Instagram toi elokuussa samoja ominaisuuksia Stories-toimintoonsa, olin nopeasti koukussa.
  • Mustikka-kardemummajäätelö - Kun en löytänyt yhtä toista jäätelöuutuutta, toin kotiin Kolmen Kaverin Mustikka-kardemummajäätelöpurki. Ja se oli super-hyvää! Uusin suosikkini.