Kesälista

En ole yleensä lista-ihmisiä. Ruokakaupasta ostan mitä tekee mieli, pakkaaminen matkalle tapahtuu usein metodilla "pakataan mitä muistetaan, perillä ostetaan mitä tarvitaan" ja To do -listan kirjoittaminen saa alunperin kivatkin asiat tuntumaan luotaantyöntäviltä velvollisuuksilta. Happier-podcastista opin kuitenkin termin "Could do -list", joka voi auttaa naamioimaan tehtävälista joksikin mukavammaksi.

Heti vapun jälkeen ajatukset ovat vahvasti kesässä, mutta Suomen kesä on lyhyt ja kiitää helposti ohi helteitä odotellessa. 

Could do -listan tekeminen kesää varten tuntui hyvältä ajatukselta, joka voisi auttaa nauttimaan koko kesästä, myös arjen keskellä, eikä vaan lomalla. Tämä lista keskittyykin siis erityisesti Helsinkiin:

  • Aamu-uinti Altaalla tai Stadikalla
  • Retki Vartiosaareen yhteysveneellä
  • Työpäivän lounas ulkoilmassa
  • After work -drinkit terassilla Helsingin kattojen yllä
  • Puisto-jooga
  • Jo perinteeksi muodostunut pizzapyöräily Fornitalyyn Jollakseen
  • Ilta ulkoilmaelokuvateatterissa
  • Saunailta jossakin Helsingin julkisessa saunassa
  • Arkipäivän aamupala torilla
  • Eväsretki Kallvikin niemen uimarannalle
HeliHelsinkiComment