Kesäkuun parhaat

Kesäkuun ilonaiheita olivat muunmuassa:

  • Workshop Delicatessen - Kotikulmille toukokuussa avattu kortteliravintola, jota kävin testaamassa kesäkuun puolivälissä ja joka osoittautui todella sympaattiseksi paikaksi.
  • Berliini - Työmatka Saksaan tarjosi tilaisuuden vietää viikonloppua turistina Berliinissä, jossa en ollut aiemmin käynytkään. Ihanan vehreä ja tunnelmaltaan rento kaupunki täynnä historiallisia kohteita.
  • Jukolan viesti - Kuukauden yllättäjä! En siis itse osallistunut kilpailuun, vaan olin kisaturistina paikalla. Tämä tänä vuonna kotikonnuillani järjestetty maailman suurin suunnistusviesti oli todella katsojaystävällinen sekä tv:ssä että paikanpäällä. Suomen kesä tosin näytti huonompia puoliaan koko viikolopun kestäneellä sateella. 
  • Afternoon tea at Palm Court - Juhannusviikonloppu Lontoossa oli kokonaisuudessaan onnistunut (dramaattisista Brexit-uutisista huolimatta) ja osana sitä erityismaininnan saa Langham -hotellin Roayl Afternoon Tea, joka oli perinteisen ja yltäkylläinen kurkkuvoileipineen, skonsseineen ja sievine pikku leivoksineen. Tee-sommellier valmisti laajasta valikoimasta valitun teen juuri oikeaan haudutusasteeseen ja tunnelma oli kaikinpuolin hienostunut.